• Voimatie 1-3, 32210 Loimaa
  • myynti@ivpl.fi
  • 02 763 6860

Peltityöt

Monipuoliset peltityöt osana arkeamme

IV-Pelti Luuri Oy palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla kaikissa rakennuspeltitöihin liittyvissä asioissa - panosta osaavaan peltiseppään! Meidät löydät Loimaalta.

Listat

Valmistamme erilaisia rakennuslistoja kuten esimerkiksi räystäslistat, päätylistat, harjalistat, liitoslistat, lumiestelistat, sisäjiirinlistat, tippalistat ja ikkunapellit. Listojen pituus voi olla max. 8m. Perusväreinä meiltä saa RR20, RR21, RR23, RR33, RR32, RR29 ja RR750. Listat saa myös asennettuna. Katso värikartta!

Piippujen peltityöt

Piipunhattu on oiva tapa varmistaa ettei piippuun pääse mitään ylimääräistä, kuten lintuja. Pesivät linnut aiheuttavat ajan kuluessa suurikustanteista vahinkoa, ja pahimmassa tapauksessa koko hormisto joudutaan uusimaan. Tulemme asentamaan piipunhatun paikan päälle. Teemme myös piippujen pellityksiä.

Rakennuspellitykset

Teemme kokonaisvaltaiset rakennuspellitykset pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Oli kyseessä sitten seinien pellitykset, kattotyöt tai vaikkapa vain listojen uusiminen, autamme mielellämme. Huomaathan, että palvelemme teitä myös korjauspeltitöiden parissa, tuotteemme ovat mahdollista saada määrämittaisena ns. tilaustyönä. IV-Pelti Luuri Oy:n peltiseppä pistää peltityöt ojennukseen - kysy lisää!

Ota yhteyttä

Evästeet